Geveld door regen en wind?


Afgelopen dagen regende het pijpenstelen en als klap op de vuurpijl raasde er ook nog een storm over Nederland. In bepaalde delen van het land leidde dit ondergelopen kelders en andere waterschades. De verzekeraars hebben het er maar druk mee. Dit culmineerde dit weekend, het is immers nog net komkommertijd, tot water- en windschade items op het nieuws. Het Verbond van Verzekeraars schat de totale schade op minstens negen miljoen euro. Dat soort koppen in kranten.

Gehavend basketbelveld

Zou de schade die op foto te zien is al zijn gemeld? Dat komt dan zeker en vast niet door de wind. Wat er wel aan de hand is weet ik niet. De foto is gemaakt in Overvecht, in de buurt van het grote winkelcentrum. Daar is recentelijk een Johan Cruijff veldje aangelegd. Voorheen stonden de baskets rechtop en kon je op het veld basketballen en verderop voetballen op het gras. Voor de aanleg van het Cruijff-court moest een goal van het oude trapveldje al wijken. Wordt nu ook het basketbalveld geruimd? Of is er sprake van een renovatie? Mocht het verdwijnen dan kunnen de basketballers altijd nog zeggen dat het de storm was. Mogelijk dat het veldje dan weer opgebouwd wordt.

Over Wilde Inkt

Mijn naam is Simon de Wilde en ik ben verhalenverteller. Zoals elk mens ben ik dol op nieuwtjes en goede verhalen. Het mooie is dat elke organisatie/persoon of bedrijf, groot of klein, een uniek verhaal heeft. Ik help u dat verhaal te vertellen om uw zichtbaarheid bij potentiële klanten te vergroten. Wat is uw verhaal? Ik ben dit blog gestart met schrijven over de wijk Overvecht, waar ik nog altijd met veel plezier en trots woon. Inmiddels gaan de blogs ook over contentmarketing en verhalende journalistiek. Uiteraard blijf ik ook parels uit Overvecht publiceren. Meer weten? LinkedIn http://nl.linkedin.com/in/simondewilde Website http://wilde-inkt.nl
Dit bericht werd geplaatst in Overvecht. Bookmark de permalink .

3 reacties op Geveld door regen en wind?

  1. zevenmaandenzomer zegt:

    Kiek m goan.
    Olde bokfolt

  2. Matti zegt:

    Trust me, de baskets zijn neergehaald door werklui. Neem aan dat het om renovatie gaat, maar de storm was ook een mooie gedachte.

  3. Pingback: Werk aan de winkel | Dorpspomp Overvecht

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s