Rita, een zinkend schip


Lopend langs de Amsterdamse grachten zie je veel bootjes. Varen over de gracht is namelijk niet meer exclusief voor de kakker met een marine sweater over zijn schouders gedrapeerd en een glas rosé in de hand. Nee, varen is nu mainstream en dat zie je terug. Ik heb ergens gehoord dat schepen feitelijk niet uit de vaart gaan en polyester vergaat niet zo snel. Gevolg is dat het druk is op het water. De trendvolgers onderscheiden zich van de diehards. De eersten kopen in een opwelling een boot, varen er een keer in en kijken er niet meer naar om.

Rita, een zinkend schip.

Zo kan het dat je allerlei halfvergane scheepjes ziet. Bovenstaande exemplaar wilde ik jullie niet onthouden. De Rita. Ik zie de parallel met Rita Verdonk en Trots op Nederland. Of was het nu TON? Of toch Trots, wat overigens lijkt op Tros. Onlangs stapte haar enige wethouder op. Hij was het oneens met zijn fractie getuige dit Volkskrant artikel.

Advertenties

Over Wilde Inkt

Mijn naam is Simon de Wilde en ik ben verhalenverteller. Zoals elk mens ben ik dol op nieuwtjes en goede verhalen. Het mooie is dat elke organisatie/persoon of bedrijf, groot of klein, een uniek verhaal heeft. Ik help u dat verhaal te vertellen om uw zichtbaarheid bij potentiële klanten te vergroten. Wat is uw verhaal? Ik ben dit blog gestart met schrijven over de wijk Overvecht, waar ik nog altijd met veel plezier en trots woon. Inmiddels gaan de blogs ook over contentmarketing en verhalende journalistiek. Uiteraard blijf ik ook parels uit Overvecht publiceren. Meer weten? LinkedIn http://nl.linkedin.com/in/simondewilde Website http://wilde-inkt.nl
Dit bericht werd geplaatst in Buiten Utrecht. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s