Lift naar Overvecht


Tot mijn grote verbazing las ik een bericht op De Nieuwe Utrechter. Onder het kopje kort politiebericht ging het bizarre verhaal schuil van een zogenaamde carjack. Op de Sartreweg, waar ik tot voor kort dagelijks reed om naar het werk te komen, is een vrouw ’s nachts tot stoppen gemaand door drie mannen die op de weg stonden. Ze werd bedreigd en de mannen jatten de auto die later werd teruggevonden in Overvecht aan de Tritondreef.

Je vraagt je af wat de beweegredenen zijn van mensen om op deze wijze een auto te stelen. Ik had wel eens van het fenomeen gehoord. Misschien ben ik naief, maar zoiets verwacht je niet naast de deur. Een korte zoekopdracht op internet leert dat dit fenomeen van carjacking redelijk wijds verbreid is in Nederland. 

Deze afbeelding vond ik op de blog van de openbaar aanklager van Massachutts

Link naar bron afbeelding.

Advertenties

Over Wilde Inkt

Mijn naam is Simon de Wilde en ik ben verhalenverteller. Zoals elk mens ben ik dol op nieuwtjes en goede verhalen. Het mooie is dat elke organisatie/persoon of bedrijf, groot of klein, een uniek verhaal heeft. Ik help u dat verhaal te vertellen om uw zichtbaarheid bij potentiële klanten te vergroten. Wat is uw verhaal? Ik ben dit blog gestart met schrijven over de wijk Overvecht, waar ik nog altijd met veel plezier en trots woon. Inmiddels gaan de blogs ook over contentmarketing en verhalende journalistiek. Uiteraard blijf ik ook parels uit Overvecht publiceren. Meer weten? LinkedIn http://nl.linkedin.com/in/simondewilde Website http://wilde-inkt.nl
Dit bericht werd geplaatst in Overvecht en getagged met , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s