Twee patat met en een bullbar


Als je van je spullen af wilt kun je een advertentie plaatsen op het internet. Of als je nog niet zo ingevoerd bent in de moderne technieken hang je een briefje op bij de supermarkt. Doet het nog altijd goed. Maar wat natuurlijk ook kan is je waar op straat te koop zetten, aan de ketting, bordje erbij met daarop de prijs en telefoonnummer en klaar is Kees. Bullbar, anyone?

De foto nam ik aan het Europaplein. De bullbar lag aan de ketting naast de snackbar die je vindt voor de Praxis die naast de CityCampus Max staat. Ik stelde me zo een gesprek voor tussen een behoeftige klusser die zijn honger komt stillen bij de snackbareigenaar met bijverdiensten.

Wat zal het zijn?

Doet u mij maar twee friet met, een berenklauw met pindasaus en een bullbar.

Wilt u ook een auto bij de bullbar? 

Op de afbeelding hiernaast zie je dat de snackbar eigenaar een hele beschaafde bullbar te koop heeft staan. Ik vond de foto hier via Google. Ik meende zelf dat een bullbar verboden is Nederland, althans die units die je op de afbeelding hiernaast ziet. Na een zoekopdracht met als term bullbar kom je in een wondere wereld terecht. Op autoblog.nl vond ik een item uit 2007 waarin melding wordt gedaan van het verbod van harde bullbars dat kennelijk al een tijdje in de lucht hing. Een plastic bullbar mag nog wel maar een metalen is dus verboden. Het item riep een hoop reacties op. Wie wil er nu een bullbar kopen die vervolgens niet eens op de terreinwagen gemonteerd mag worden?

Meer weten over mogelijkhenden voor bullbars kijk dan hier.

Over Wilde Inkt

Mijn naam is Simon de Wilde en ik ben verhalenverteller. Zoals elk mens ben ik dol op nieuwtjes en goede verhalen. Het mooie is dat elke organisatie/persoon of bedrijf, groot of klein, een uniek verhaal heeft. Ik help u dat verhaal te vertellen om uw zichtbaarheid bij potentiële klanten te vergroten. Wat is uw verhaal? Ik ben dit blog gestart met schrijven over de wijk Overvecht, waar ik nog altijd met veel plezier en trots woon. Inmiddels gaan de blogs ook over contentmarketing en verhalende journalistiek. Uiteraard blijf ik ook parels uit Overvecht publiceren. Meer weten? LinkedIn http://nl.linkedin.com/in/simondewilde Website http://wilde-inkt.nl
Dit bericht werd geplaatst in Omstreken en getagged met , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s