Flashmob op het Neude


Helemaal geen gek idee om met een heerlijk weertje als vanmiddag een bezoekje te brengen aan het terras. Wie vanmiddag aan het Neude zat werd geconfronteerd met een heuse flashmob. Voor wie niet weet wat dat is. Een groep mensen komt schijnbaar vanuit het niets samen op een openbare plek om er iets geks te doen. Van te voren hebben mensen voorpret op het internet. Volgens wikipedia stamt de eerste flashmob uit 2003 en werd deze in New York georganiseerd. Als je het mij vraagt is dit dus niet hip.
Terug naar het Neude. Ik citeer vrij uit het ooggetuigenverslag dat ik toegespeeld kreeg door een nietsvermoedende terrasbezoeker uit Overvecht.

Ooggetuigenverslag
‘Op een gegeven moment kwam er een horde (100 of 200) fans van Justin Bieber aan (meisjes van 14) met spandoeken. Ze gingen dansjes doen en zongen zijn mooie hits…
Zo waren ze zeker een halfuur bezig. Iedereen op het terras vroeg zich af of de grote Bieber zelf zou gaan verschijnen (en ergerde of verbaasde zich intussen).
Vervolgens zette men in een aanpalend studentenhuis luid een JB-hit op, waarop de horde al gillend naar dat huis toe rende en daarvoor ging springen en meezingen.
Allemaal redelijk bizar. Je had erbij moeten zijn.’

Justin wie?
Voor diegene die niet weet wie Justin Bieber is. Hij is een kindsterretje dat succes boekte via het plaatsen van zelfgemaakte video’s op youtube. Zijn fans zijn vooral die… je raadt het al. Kleine meisjes. Hij heeft trouwens een moeilijk kapsel.

Een flashmob, beetje 2003

De foto vond ik hier. Daar vind je ook nog een video. Als je Justin in vol ornaat wilt zien dan adviseer ik je YouTube. Terug naar waar het allemaal begon voor onze Justin.

Over Wilde Inkt

Mijn naam is Simon de Wilde en ik ben verhalenverteller. Zoals elk mens ben ik dol op nieuwtjes en goede verhalen. Het mooie is dat elke organisatie/persoon of bedrijf, groot of klein, een uniek verhaal heeft. Ik help u dat verhaal te vertellen om uw zichtbaarheid bij potentiële klanten te vergroten. Wat is uw verhaal? Ik ben dit blog gestart met schrijven over de wijk Overvecht, waar ik nog altijd met veel plezier en trots woon. Inmiddels gaan de blogs ook over contentmarketing en verhalende journalistiek. Uiteraard blijf ik ook parels uit Overvecht publiceren. Meer weten? LinkedIn http://nl.linkedin.com/in/simondewilde Website http://wilde-inkt.nl
Dit bericht werd geplaatst in Omstreken en getagged met , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s