De Dagelijkse Standaard


Deze zondag hield de NS samen met ProRail een proef waarin ze een zware winterdag simuleerden. Al wekenlang zag je advertentieruimte in de media opgesoupeerd om potentiele reizigers te waarschuwen. Op de dag zelf verliep alles volgens plan, aldus een woordvoerder van de NS in de Volkskrant.

De Volkskrant ging, net als een hoop andere media, in op het persbericht dat de communicatie afdelingen van NS en ProRail hadden verstuurd. Geen nieuws wat mij betreft, maar ik ben dan niet de baas bij de Volkskrant. Enfin, omdat ik mij dermate opwond schreef ik een artikel dat ik poste op de blog De Dagelijkse Standaard van Joshua Livestro. Een onderdeel van die blog heet Open Podium en daar kan een ieder een opinie-artikel plaatsen.

Mijn artikel heeft als kop NS en ‘ProRail zijn bange organisaties’. De strekking is dat ik vind dat deze organisaties niet moeten oefenen maar gewoon hun werk moeten doen. Ik zou zeggen lees het bericht. Het is een eerste oefening in het schrijven van een column. Alhoewel een blog natuurlijk lijkt op een column is dit net iets anders omdat je het voor de Dagelijkse Standaard net iets scherper moet stellen. Er zijn dan ook tot nu toe geen reacties op mijn bericht gekomen. Oefening baart kunst.

 Hier zie je een foto van Liversto die ik van de site van het tv-programma Buitenhof haalde.

Livestro was kortstondig columnist bij Buitenhof. Hij moest naar eigen zeggen weg omdat zijn columns te rechts waren en de VPRO houdt het er op dat zijn columns beneden de maat waren. Interessant verschil van inzicht.

Over Wilde Inkt

Mijn naam is Simon de Wilde en ik ben verhalenverteller. Zoals elk mens ben ik dol op nieuwtjes en goede verhalen. Het mooie is dat elke organisatie/persoon of bedrijf, groot of klein, een uniek verhaal heeft. Ik help u dat verhaal te vertellen om uw zichtbaarheid bij potentiële klanten te vergroten. Wat is uw verhaal? Ik ben dit blog gestart met schrijven over de wijk Overvecht, waar ik nog altijd met veel plezier en trots woon. Inmiddels gaan de blogs ook over contentmarketing en verhalende journalistiek. Uiteraard blijf ik ook parels uit Overvecht publiceren. Meer weten? LinkedIn http://nl.linkedin.com/in/simondewilde Website http://wilde-inkt.nl
Dit bericht werd geplaatst in Overig en getagged met , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s