Exit zomer


Het is weer voorbij die mooi tijd… En dan bedoel ik natuurlijk de zomer. Na een laatste stuiptrekking afgelopen week is het nu de beurt aan de herfst. Dat is even wennen maar uiteindelijk, vind ik, heeft elk seizoen zijn charmes dus ook de herfst.

Ik heb de volgende foto’tjes opgediept uit het archief. Mischien dat zij helpen de zomer nog een beetje vast te houden. Het zijn afbeeldingen die aan de zijkant van bepaalde flats in Overvecht gehangen worden. Ik denk dat deze afbeeldingen er hangen om de grauwheid tegen te gaan. Best aardig en in de winter zouden er fleurige foto’s van tropische stranden en eilanden opgehangen moeten worden als het aan mij ligt. In de zomer wordt er natuurlijk rekekening gehouden met de winterliefhebbers door een fraai sneeuwkiekje op te hangen.

Overigens nam ik een van de foto’s buiten Overvecht. Het is dus niet zo dat Overvecht hier patent op heeft.  Wist je trouwens dat de flat in Overvecht waar ik de foto van maakte onlangs is opgeknapt. Dit is gedaan, zo heb ik begrepen, door medewerkers van een multinational die in het kader van maatschappelijk verantwoord ondernemen de flat onder handen namen. Als je het een beetje goed speelt kun je dus je flat laten opkanappen door kantoorklerken. Dat is toch mooi?

Over Wilde Inkt

Mijn naam is Simon de Wilde en ik ben verhalenverteller. Zoals elk mens ben ik dol op nieuwtjes en goede verhalen. Het mooie is dat elke organisatie/persoon of bedrijf, groot of klein, een uniek verhaal heeft. Ik help u dat verhaal te vertellen om uw zichtbaarheid bij potentiële klanten te vergroten. Wat is uw verhaal? Ik ben dit blog gestart met schrijven over de wijk Overvecht, waar ik nog altijd met veel plezier en trots woon. Inmiddels gaan de blogs ook over contentmarketing en verhalende journalistiek. Uiteraard blijf ik ook parels uit Overvecht publiceren. Meer weten? LinkedIn http://nl.linkedin.com/in/simondewilde Website http://wilde-inkt.nl
Dit bericht werd geplaatst in Overvecht en getagged met , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s