En nu de zon nog


Aan de Henriettedreef zag ik dat er aan de zijkant van een van de flats die daar staan zonnepanelen worden aangebracht. Dit gebeurt door Bo-Ex, een Utrechtse woningcorporatie. Naast deze locatie in Overvecht gebeurt dit op nog twee plaatsen in Utrecht, namelijk Kaneleneiland en het hoofdkantoor van de woningcorporatie. Met de opgewekte energie verwacht Bo-Ex voor tweederde van de gemeenschappelijk gebruikte stroom in de flat aan de Henriettedreef te kunnen voorzien. Dit levert voor de bewoners een besparing op van de energierekening. Er komt een bord te hangen waarop te zien zal hoe veel stroom er is opgewekt.

Ik vraag mij af of je die zonnecellen niet beter op het dak van de flat kan zetten? En ik ben dan benieuwd hoe veel dat precies aan besparingen oplevert?

Over Wilde Inkt

Mijn naam is Simon de Wilde en ik ben verhalenverteller. Zoals elk mens ben ik dol op nieuwtjes en goede verhalen. Het mooie is dat elke organisatie/persoon of bedrijf, groot of klein, een uniek verhaal heeft. Ik help u dat verhaal te vertellen om uw zichtbaarheid bij potentiële klanten te vergroten. Wat is uw verhaal? Ik ben dit blog gestart met schrijven over de wijk Overvecht, waar ik nog altijd met veel plezier en trots woon. Inmiddels gaan de blogs ook over contentmarketing en verhalende journalistiek. Uiteraard blijf ik ook parels uit Overvecht publiceren. Meer weten? LinkedIn http://nl.linkedin.com/in/simondewilde Website http://wilde-inkt.nl
Dit bericht werd geplaatst in Overvecht en getagged met . Maak dit favoriet permalink.

Een reactie op En nu de zon nog

  1. Pingback: Zonnekoning Overvecht | Dorpspomp Overvecht

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s