Handig zo’n betonschaar


Op de website van RTL las ik dat autodieven een nieuwe methode hebben om een auto open te krijgen. Juist, met een betonschaar knippen de dieven een gat in het portier om zo waardevolle spullen zoals een navigatiesysteem te kunnen ontvreemden. Zonder dat het alarm afgaat wordt de bolide geopend. In de afgelopen maand is de methode 58 maal gebruikt, ook in Utrecht. Met name Volkswagens en Audi’s zijn het doelwit volgens de stichting Aanpak Voertuigcriminaliteit.
Heeft niet iedere autobezitter tegenwoordig ook een navigatiesysteem, al dan niet op de smartphone? Het lijkt mij de moeite niet om een auto open te knippen puur voor een navigatiekastje. Maar goed. Uit eigen ervaring weet ik dat voor minder ook je auto wordt opengebroken. Mijn Opel Corsa, die stamt uit de tijd dat Happy Hardcore nog tof was, trof ik op een koude winterochtend aan met een ingetikte zijruit. Drie maal raden wat er weg was…Het reservewiel. Ben ik toch blij dat de dief toen geen betonschaar bij zich had anders was de schade nog hoger uitgevallen denk ik. 
Advertenties

Over Wilde Inkt

Mijn naam is Simon de Wilde en ik ben verhalenverteller. Zoals elk mens ben ik dol op nieuwtjes en goede verhalen. Het mooie is dat elke organisatie/persoon of bedrijf, groot of klein, een uniek verhaal heeft. Ik help u dat verhaal te vertellen om uw zichtbaarheid bij potentiële klanten te vergroten. Wat is uw verhaal? Ik ben dit blog gestart met schrijven over de wijk Overvecht, waar ik nog altijd met veel plezier en trots woon. Inmiddels gaan de blogs ook over contentmarketing en verhalende journalistiek. Uiteraard blijf ik ook parels uit Overvecht publiceren. Meer weten? LinkedIn http://nl.linkedin.com/in/simondewilde Website http://wilde-inkt.nl
Dit bericht werd geplaatst in Utrecht en getagged met , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s