Daad bij woord voegen


Een poosje terug blogde ik over vuiniszakken die al enige tijd in de bosje lagen vlak bij mijn huis in Overvecht. Welnu, de zaken zijn opgehaald en daarmee heeft de Dienst Handhaving Gemeente Utrecht daad bij woord gevoegd. En het hebben van een smartphone toont zijn meerwaarde. Ik geloof namelijk niet dat ik de moeite zou hebben genomen om het telefoonnummer op te zoeken. Maar dat ligt geheel aan mij.

Het is jammer dat de dienst grofvuil niet ook op zo’n manier werkt. Op de parkeerplaats achter de flat waar ook die zakken vuil lagen, staan een stuk of wat aanhangwagens. Van eentje heb ik een foto gemaakt. Prachtige lederen bankstellen. Ze staan er al een tijdje. Bankje, iemand? 

Over Wilde Inkt

Mijn naam is Simon de Wilde en ik ben verhalenverteller. Zoals elk mens ben ik dol op nieuwtjes en goede verhalen. Het mooie is dat elke organisatie/persoon of bedrijf, groot of klein, een uniek verhaal heeft. Ik help u dat verhaal te vertellen om uw zichtbaarheid bij potentiële klanten te vergroten. Wat is uw verhaal? Ik ben dit blog gestart met schrijven over de wijk Overvecht, waar ik nog altijd met veel plezier en trots woon. Inmiddels gaan de blogs ook over contentmarketing en verhalende journalistiek. Uiteraard blijf ik ook parels uit Overvecht publiceren. Meer weten? LinkedIn http://nl.linkedin.com/in/simondewilde Website http://wilde-inkt.nl
Dit bericht werd geplaatst in Overvecht en getagged met , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s