Schaatsbaan Overvecht Spoorwegzone?


Ding Dong.

Als ik open doe staat er een schoolmeisje voor de deur. Ik schat haar hooguit tien jaar oud. Ze vraagt of ik mijn handtekening wil zetten op een smoezelig papier. Kennelijk zijn er mensen uit de buurt in de weer die een nieuwe bestemming willen voor de aftandse parkeergarage aan de Rubicon/Taagdreef in Overvecht. Wat er dan wel voor in de plaats dient te komen weet het meisje ook niet. Ze is erg verlegen. 

Handtekening gezet en nooit meer iets van gehoord.

 

Bovenstaande speelde zich maanden geleden af en ik moest er vandaag weer aan denken. Waarom? Kijk naar bovenstaande foto. Ik kan maar een ding verzinnen voor de garage. Maak er totdat er een oplossing voor gevonden is deze winter een ijsbaan van. Feitelijk ligt die er al, misschien als het weer gaat vriezen wat extra water opspuiten zoals ze met weilanden doen. Eerst nog wat stenen en vuil uit de weg ruimen, een trapetje en een koek en zopie tent neerzetten en de ijzers kunnen onder. 

Goed idee toch?

Advertenties

Over Wilde Inkt

Mijn naam is Simon de Wilde en ik ben verhalenverteller. Zoals elk mens ben ik dol op nieuwtjes en goede verhalen. Het mooie is dat elke organisatie/persoon of bedrijf, groot of klein, een uniek verhaal heeft. Ik help u dat verhaal te vertellen om uw zichtbaarheid bij potentiële klanten te vergroten. Wat is uw verhaal? Ik ben dit blog gestart met schrijven over de wijk Overvecht, waar ik nog altijd met veel plezier en trots woon. Inmiddels gaan de blogs ook over contentmarketing en verhalende journalistiek. Uiteraard blijf ik ook parels uit Overvecht publiceren. Meer weten? LinkedIn http://nl.linkedin.com/in/simondewilde Website http://wilde-inkt.nl
Dit bericht werd geplaatst in Overvecht en getagged met , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s