Gezocht: Utrechtse Julian Assange


De voorman van wikileaks is inmiddels weer op vrije voeten. Op borgtocht vrij. Naast de commotie om zijn rechtspositie domineert de site voor klokkenluiders al geruime tijd het nieuws. Je zou kunnen stellen dat het hot is. Lekken is hip.

Als iets hip is vindt het navolging. Zo las ik op de site van RTV Utrecht het volgende bericht. Ene Michel Spekkers wil voor elke grote stad in Nederland een site a la wikileaks waar dan documenten naartoe gestuurd kunnen worden van lokale misstanden. In Breda is OpenNu.nl (open (n)u) al gelanceerd en ook voor in Utrecht gaat dit er komen.

Ook ben ik benieuwd of het iets op gaat leveren? En, wie gaat al die de documenten, als ze zijn gelekt, checken? Een Utrechtse Julian Assange.

Over Wilde Inkt

Mijn naam is Simon de Wilde en ik ben verhalenverteller. Zoals elk mens ben ik dol op nieuwtjes en goede verhalen. Het mooie is dat elke organisatie/persoon of bedrijf, groot of klein, een uniek verhaal heeft. Ik help u dat verhaal te vertellen om uw zichtbaarheid bij potentiële klanten te vergroten. Wat is uw verhaal? Ik ben dit blog gestart met schrijven over de wijk Overvecht, waar ik nog altijd met veel plezier en trots woon. Inmiddels gaan de blogs ook over contentmarketing en verhalende journalistiek. Uiteraard blijf ik ook parels uit Overvecht publiceren. Meer weten? LinkedIn http://nl.linkedin.com/in/simondewilde Website http://wilde-inkt.nl
Dit bericht werd geplaatst in Utrecht en getagged met , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s