Kerst in Overvecht


Thuis heb ik dit jaar geen kerstboom. Gelukkig krijg ik toch nog wat kerstimpressies mee als ik over straat loop, fiets of rijd. Zo staat er deze fraaie enorme kerstboom in Overvecht op de rotonde als je onder het spoor door komt, ter hoogte van de Arnodreef en het CNV hoofdkwartier. Ook zijn er een hoop mensen die hun balkon of voortuin volhangen met lichtjes en andere versiersels.

Ik wens alle lezers van de DorspsPomp een fijne kerst.

Over Wilde Inkt

Mijn naam is Simon de Wilde en ik ben verhalenverteller. Zoals elk mens ben ik dol op nieuwtjes en goede verhalen. Het mooie is dat elke organisatie/persoon of bedrijf, groot of klein, een uniek verhaal heeft. Ik help u dat verhaal te vertellen om uw zichtbaarheid bij potentiële klanten te vergroten. Wat is uw verhaal? Ik ben dit blog gestart met schrijven over de wijk Overvecht, waar ik nog altijd met veel plezier en trots woon. Inmiddels gaan de blogs ook over contentmarketing en verhalende journalistiek. Uiteraard blijf ik ook parels uit Overvecht publiceren. Meer weten? LinkedIn http://nl.linkedin.com/in/simondewilde Website http://wilde-inkt.nl
Dit bericht werd geplaatst in Overvecht en getagged met , . Maak dit favoriet permalink.

2 reacties op Kerst in Overvecht

 1. Ingmar zegt:

  Ha Simon, jij ook veel geluk en creativiteit toegewenst rondom de Dorpspomp en verder in 2011!
  Zie ik het nou goed op je foto’s? De kerstboom staat scheef, of niet? ‘Rotondekerstboomverzakking’ – in deze donkere dagen misschien een aardige suggestie voor bij een potje Scrabble.
  Groeten, Ingmar

 2. Wilde Inkt zegt:

  Hoi Ingmar,
  Dank voor je berichtje. De kerstboom had last van de wind denk ik. Het waaide nogal toen ik de foto’s nam. Ik dacht dat mijn vingers er af vroren. Maar rotondekerstboomverzakking was ook een leuke titel geweest.
  Jij ook een goed 2011.
  Groeten van Simon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s