IJstijd in Overvecht


De winter heeft dit jaar al veel geboden. Het hoogtepunt was wellicht de witte Kerst, de ergste sneeuw was toen overigens al weer gesmolten. Maar dat er veel is gevallen blijkt uit de volgende foto’s die ik nam in de buurt van grootwinkelcentrum Overvecht. Restanten ijs liggen er nog, grauw en grijs geworden door al het vuil. Het ziet er vreemd uit alsof het de laatste uitlopers van een ijstijd zijn.

Over Wilde Inkt

Mijn naam is Simon de Wilde en ik ben verhalenverteller. Zoals elk mens ben ik dol op nieuwtjes en goede verhalen. Het mooie is dat elke organisatie/persoon of bedrijf, groot of klein, een uniek verhaal heeft. Ik help u dat verhaal te vertellen om uw zichtbaarheid bij potentiële klanten te vergroten. Wat is uw verhaal? Ik ben dit blog gestart met schrijven over de wijk Overvecht, waar ik nog altijd met veel plezier en trots woon. Inmiddels gaan de blogs ook over contentmarketing en verhalende journalistiek. Uiteraard blijf ik ook parels uit Overvecht publiceren. Meer weten? LinkedIn http://nl.linkedin.com/in/simondewilde Website http://wilde-inkt.nl
Dit bericht werd geplaatst in Overvecht en getagged met , . Maak dit favoriet permalink.

2 reacties op IJstijd in Overvecht

  1. René zegt:

    Leuke blog. Complimenten. Herken- en vergelijkbaar met mijn blog http://www.renehoeflaak.com. Veel succes. Ik zal je blog zo nu en dan gaan bezoeken.

  2. Wilde Inkt zegt:

    Dank je René. Jij hebt ook een leuke blog.
    Blog on!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s