Konijn uit de hoge hoed


In China luiden de mensen vandaag het nieuwe jaar in. Honderden miljoenen Chinezen zijn teruggekeerd vanuit fabrieken aan de kuststeden naar de dorpjes waar ze vandaan komen. De grote trek. Samen met familie verwelkomen zie het nieuwe jaar.

Het konijn is zo 2011 en de tijger is echt heel erg 2010.

Onderstaande foto heb ik via google gevonden en komt van het blog Aardling.com. Hij heeft de foto uit en slideshow gejat die je hier kunt bekijken. Mooie foto’s.

Is het nu de tijger of het konijn?

Over Wilde Inkt

Mijn naam is Simon de Wilde en ik ben verhalenverteller. Zoals elk mens ben ik dol op nieuwtjes en goede verhalen. Het mooie is dat elke organisatie/persoon of bedrijf, groot of klein, een uniek verhaal heeft. Ik help u dat verhaal te vertellen om uw zichtbaarheid bij potentiële klanten te vergroten. Wat is uw verhaal? Ik ben dit blog gestart met schrijven over de wijk Overvecht, waar ik nog altijd met veel plezier en trots woon. Inmiddels gaan de blogs ook over contentmarketing en verhalende journalistiek. Uiteraard blijf ik ook parels uit Overvecht publiceren. Meer weten? LinkedIn http://nl.linkedin.com/in/simondewilde Website http://wilde-inkt.nl
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized en getagged met , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s