Afgefikte bestelbus aan de Rubicondreef


Consternatie aan de Rubicondreef in Overvecht. Vanuit mijn raam zag ik twee politie auto’s druk in de weer. Mensen komen daar op af zoals mieren op de honing duiken. Ramptoeristen en zelf deed ik ook een duit in het zakje. Eerst dacht ik dat het ging om een lichtcontrole voor fietsers en brommers maar dat klopte niet. Pas toen ik op het balkon ging staan zag ik dat er iets anders aan de hand was.

Een witte bus verspreidde de pvc geur die je met oud en nieuw ook wel ruikt als er rookbommetjes gemaakt worden met sterretjes. De bus stond mooi tegen de fietskelder geparkeerd. Ik vraag me af hoe dit stand heeft kunnen komen. De omstanders speculeerden op een botsing met als gevolg brand. Zou kunnen.

Parkeer hem daar maar hoor

Advertenties

Over Wilde Inkt

Mijn naam is Simon de Wilde en ik ben verhalenverteller. Zoals elk mens ben ik dol op nieuwtjes en goede verhalen. Het mooie is dat elke organisatie/persoon of bedrijf, groot of klein, een uniek verhaal heeft. Ik help u dat verhaal te vertellen om uw zichtbaarheid bij potentiële klanten te vergroten. Wat is uw verhaal? Ik ben dit blog gestart met schrijven over de wijk Overvecht, waar ik nog altijd met veel plezier en trots woon. Inmiddels gaan de blogs ook over contentmarketing en verhalende journalistiek. Uiteraard blijf ik ook parels uit Overvecht publiceren. Meer weten? LinkedIn http://nl.linkedin.com/in/simondewilde Website http://wilde-inkt.nl
Dit bericht werd geplaatst in Overvecht en getagged met , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s