Gewekt door de politie


Update van onderstaand bericht: de politie heeft de autodieven ondanks alle inspanningen niet weten te pakken. Check de site van RTV-Utrecht voor foto’s van de in de prak gereden wagen.

Overvecht – Voordat de wekker ook maar kans zag af te gaan werd ik deze ochtend gewekt door een overvliegende politiehelikopter en loeiende sirenes. Wat blijkt nu? Er is een klopjacht gaande, zo lees ik op teletekst, op twee autodieven. In Maarssen hadden zij een auto gejat maar de politie kwam ze snel op het spoor. De auto lieten ze na een wilde achtervolging achter in de Staatsliedenbuurt en ze sloegen te voet op de vlucht. Klaarblijkelijk richting Overvecht.

Als je niet beter wist zou je zeggen dat de totale populatie van een gevangenis was ontsnapt. Of een dozijn tbs’ers. Een continu rondcirkelende helikopter, een trits politiewagens, kortom grof geschut. Eens zien of de klopjacht succes heeft.

De wijlen rapper 2pac had het liever over 'ghettobirds'

Over Wilde Inkt

Mijn naam is Simon de Wilde en ik ben verhalenverteller. Zoals elk mens ben ik dol op nieuwtjes en goede verhalen. Het mooie is dat elke organisatie/persoon of bedrijf, groot of klein, een uniek verhaal heeft. Ik help u dat verhaal te vertellen om uw zichtbaarheid bij potentiële klanten te vergroten. Wat is uw verhaal? Ik ben dit blog gestart met schrijven over de wijk Overvecht, waar ik nog altijd met veel plezier en trots woon. Inmiddels gaan de blogs ook over contentmarketing en verhalende journalistiek. Uiteraard blijf ik ook parels uit Overvecht publiceren. Meer weten? LinkedIn http://nl.linkedin.com/in/simondewilde Website http://wilde-inkt.nl
Dit bericht werd geplaatst in Overvecht en getagged met , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s