Oh Oh Tirol


In de categorie roddel dacht ik een fraaie primeur te hebben. Huisgenoot E. spotte donderdag op Den Haag Centraal ‘kabouter’ Bibi deelneemster aan het vermaledijde tv-programma Oh, Oh Cherso. Zij strompelde voort op krukken zo vertrouwde huisgenoot E. mij toe. Nee, helaas geen foto. Maar wat blijkt na enig googelen. De krant van wakker Nederland had dit nieuwtje al op 8 februari in de rubriek prive. Helaas, dag primeur.

Na het succes van de tv-serie Oh Oh Cherso is een vervolg in de sneeuw gedraaid. Oh Oh Tirol. En kennelijk gedijen kabouters niet zo goed in de sneeuw. Gelukkig bestaat er zoiets als een gipsvlucht.

Advertenties

Over Wilde Inkt

Mijn naam is Simon de Wilde en ik ben verhalenverteller. Zoals elk mens ben ik dol op nieuwtjes en goede verhalen. Het mooie is dat elke organisatie/persoon of bedrijf, groot of klein, een uniek verhaal heeft. Ik help u dat verhaal te vertellen om uw zichtbaarheid bij potentiële klanten te vergroten. Wat is uw verhaal? Ik ben dit blog gestart met schrijven over de wijk Overvecht, waar ik nog altijd met veel plezier en trots woon. Inmiddels gaan de blogs ook over contentmarketing en verhalende journalistiek. Uiteraard blijf ik ook parels uit Overvecht publiceren. Meer weten? LinkedIn http://nl.linkedin.com/in/simondewilde Website http://wilde-inkt.nl
Dit bericht werd geplaatst in Overig en getagged met , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s