Stembureaus Overvecht


Aan de Maria Therisiadreef staan sloopflats.

De stemlokalen zijn sinds vanochtend vroeg geopend. Om 7.30 uur om precies te zijn. Of het storm loopt? Normaal gesproken kennen de verkiezingen voor de Provinciale Staten niet een hele hoge opkomst. Misschien dat dit vandaag anders zal zijn omdat het door sommige politici is voorgesteld als een referendum over het functioneren van het huidige kabinet. Ik begreep dat de stemlokalen die zijn ingericht op de NS-stations in ieder geval in trek zijn. Hoe dan ook, ik ben zelf nog niet geweest. Vanavond ga ik mijn stem uitbrengen. Hier vind je de kaart met daarop alle stembureaus in Overvecht en Utrecht.

De afbeelding die je hiernaast ziet is een foto die ik onlangs nam. Het is een van de flats die binnenkort tegen de vlakte gaan. De laatste bewoners zijn vertrokken en om rotzooi en krakers te weren zijn de flats dichtgemaakt met staalplaten. Het blok ligt er al een tijdje zo bij. Niet een heel prettig aangezicht en het doet een beetje denken aan een ghetto. De laatste bewoner die vertrok hing nog even snel een verkiezingsposter voor het raam.

Over Wilde Inkt

Mijn naam is Simon de Wilde en ik ben verhalenverteller. Zoals elk mens ben ik dol op nieuwtjes en goede verhalen. Het mooie is dat elke organisatie/persoon of bedrijf, groot of klein, een uniek verhaal heeft. Ik help u dat verhaal te vertellen om uw zichtbaarheid bij potentiële klanten te vergroten. Wat is uw verhaal? Ik ben dit blog gestart met schrijven over de wijk Overvecht, waar ik nog altijd met veel plezier en trots woon. Inmiddels gaan de blogs ook over contentmarketing en verhalende journalistiek. Uiteraard blijf ik ook parels uit Overvecht publiceren. Meer weten? LinkedIn http://nl.linkedin.com/in/simondewilde Website http://wilde-inkt.nl
Dit bericht werd geplaatst in Overvecht en getagged met , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Een reactie op Stembureaus Overvecht

  1. Pingback: Een lampje om het gezellig te maken | Dorpspomp Overvecht

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s