De weg kwijt


Een 30-jarige man uit Kortrijk (België) keek afgelopen vrijdag iets te diep in het glaasje. Hij raakte letterlijk en figuurlijk de weg kwijt en belandde uiteindelijk in Utrecht waar hij zaterdagmorgen door de politie bij IJsselstein werd aangehouden. Dit bericht is afkomstig van de Belgische krant De Morgen.

Op het moment van aanhouden zat de auto klem in een greppel. De man verkeerde in de veronderstelling dat hij nog altijd in België was. Rare jongens die Belgen want Utrecht licht 130 kilometer verderop. Hij moest van Antwerpen naar Kortrijk wat een korte afstand is. Maar goed hij was dan ook ladderzat.

Moet je je eens proberen te verplaatsen in de man. Je besluit met de auto naar Antwerpen te gaan. Heerlijk op café, wetende dat je lekker gaat doorzakken met je kornuiten. De avond is voorbij en het innemen is over. Dan besluit je om met je zatte kop toch maar naar huis te rijden. Het is al laat immers en er is dan toch niemand die je ziet. Daarbij is het maar een klein eindje. Op de ring van Antwerpen gaat het vreselijk fout. Je rijdt pontificaal de verkeerde kant op. Het duurt maar en het duurt maar. Het wordt licht en zelfs dan zie je niet dat in Holland bent. Bij IJsselstein zit je op de provinciale binnenweg en ontdek je dat je verkeert zit. Je wil draaien en rijdt een greppel in. Moeilijk voor te stellen. Maar goed ik heb dan ook niet zo veel ervaring met dronken rijden.

 

Over Wilde Inkt

Mijn naam is Simon de Wilde en ik ben verhalenverteller. Zoals elk mens ben ik dol op nieuwtjes en goede verhalen. Het mooie is dat elke organisatie/persoon of bedrijf, groot of klein, een uniek verhaal heeft. Ik help u dat verhaal te vertellen om uw zichtbaarheid bij potentiële klanten te vergroten. Wat is uw verhaal? Ik ben dit blog gestart met schrijven over de wijk Overvecht, waar ik nog altijd met veel plezier en trots woon. Inmiddels gaan de blogs ook over contentmarketing en verhalende journalistiek. Uiteraard blijf ik ook parels uit Overvecht publiceren. Meer weten? LinkedIn http://nl.linkedin.com/in/simondewilde Website http://wilde-inkt.nl
Dit bericht werd geplaatst in Utrecht en getagged met , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s