Overvecht ontgroeid


De Utrechtse trompettist Kyteman alias Colin Benders is Overvecht inmiddels ontgroeid. Letterlijk want Kyteman is verhuisd van Overvecht naar een loods nabij de sluis bij de Weerdsingel.

De loods van Kyteman

De ster van Kyteman en diens hiphop orkest rees zeer snel. Zijn debuut cd The Hermit Sessions ging reeds 50.000 maal over de toonbank. Hij schaafde drie jaar lang aan deze plaat in zijn flat in Overvecht. De titel verwijst volgens wikipedia naar een soms donkere en eenzame periode uit zijn leven. Al snel speelde Kyteman en zijn inmiddels ontbonden orkest op alle grote podia in het land. Een mooi verhaal en nu is er de nieuwe cd, die is opgenomen in zijn nieuwe onderkomen, samen met zijn oud-leraar trompettist Eric Vloeimans. Hieronder nog een video met Wouter Hamel. Je moet een paar seconden wachten op de trompet van Kyteman.

Over Wilde Inkt

Mijn naam is Simon de Wilde en ik ben verhalenverteller. Zoals elk mens ben ik dol op nieuwtjes en goede verhalen. Het mooie is dat elke organisatie/persoon of bedrijf, groot of klein, een uniek verhaal heeft. Ik help u dat verhaal te vertellen om uw zichtbaarheid bij potentiële klanten te vergroten. Wat is uw verhaal? Ik ben dit blog gestart met schrijven over de wijk Overvecht, waar ik nog altijd met veel plezier en trots woon. Inmiddels gaan de blogs ook over contentmarketing en verhalende journalistiek. Uiteraard blijf ik ook parels uit Overvecht publiceren. Meer weten? LinkedIn http://nl.linkedin.com/in/simondewilde Website http://wilde-inkt.nl
Dit bericht werd geplaatst in Overvecht en getagged met , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s