Duurzaam Overvecht


Deze week was er in Overvecht-Noord een feestelijke bijeenkomst. Woningcorporatie Mitros is er druk bezig om in de komende jaren 640 huurwoningen te renoveren. Er komen nieuwe gevels met betere isolatie en in totaal komt er 8300m2 aan zonnepanelen op de daken. Eigen stroom, net zoals dit is gedaan bij gevel van de flat aan de Henriettedreef. Dit scheelt de bewoners in de kosten omdat er op jaarbasis 500.000 kwh aan stroom wordt opgewekt.

bron: qlimatequest.org

Ook zijn de portieken van de woningen door de bewoners samen met kunstenaars opgeknapt. Tijd om er eens een kijkje te nemen zou ik zeggen.

Over Wilde Inkt

Mijn naam is Simon de Wilde en ik ben verhalenverteller. Zoals elk mens ben ik dol op nieuwtjes en goede verhalen. Het mooie is dat elke organisatie/persoon of bedrijf, groot of klein, een uniek verhaal heeft. Ik help u dat verhaal te vertellen om uw zichtbaarheid bij potentiële klanten te vergroten. Wat is uw verhaal? Ik ben dit blog gestart met schrijven over de wijk Overvecht, waar ik nog altijd met veel plezier en trots woon. Inmiddels gaan de blogs ook over contentmarketing en verhalende journalistiek. Uiteraard blijf ik ook parels uit Overvecht publiceren. Meer weten? LinkedIn http://nl.linkedin.com/in/simondewilde Website http://wilde-inkt.nl
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized en getagged met , . Maak dit favoriet permalink.

Een reactie op Duurzaam Overvecht

  1. Pingback: Zonnekoning Overvecht | Dorpspomp Overvecht

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s