Nog geen jonge duifjes


Eerder schreef ik over een luie duif die zijn nest heeft gemaakt in een lege bloempot op het balkon. De duivin zit bijna de hele dag te broeden maar de eieren zijn nog niet uitgekomen. Zij kijkt bijna bij ons naar binnen, alleen zit er net de rand van het kozijn voor.

De verwarming weerspiegelt in de ruit, daarachter de duif in de pot

Schijnbaar onverstoorbaar. De pot is inmiddels flink ondergescheten en ik denk niet dat daar nog iets in zal groeien. De doffer zit volgens mij een eindje verderop op een lantaarnpaal. Soms komt hij naar het balkon gevlogen en dan gaan ze zitten tortelen.

Over Wilde Inkt

Mijn naam is Simon de Wilde en ik ben verhalenverteller. Zoals elk mens ben ik dol op nieuwtjes en goede verhalen. Het mooie is dat elke organisatie/persoon of bedrijf, groot of klein, een uniek verhaal heeft. Ik help u dat verhaal te vertellen om uw zichtbaarheid bij potentiële klanten te vergroten. Wat is uw verhaal? Ik ben dit blog gestart met schrijven over de wijk Overvecht, waar ik nog altijd met veel plezier en trots woon. Inmiddels gaan de blogs ook over contentmarketing en verhalende journalistiek. Uiteraard blijf ik ook parels uit Overvecht publiceren. Meer weten? LinkedIn http://nl.linkedin.com/in/simondewilde Website http://wilde-inkt.nl
Dit bericht werd geplaatst in Overvecht en getagged met . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s