Feestje in Overvecht


De flats aan de Maria-Hongarije staan al een tijd leeg en sinds kort staan er hekken om heen. De sloop kan beginnen, maar niet voordat de hekken nog een keer open gaan voor een heus feest. Op 1 juni kun je er vanaf 20.00 uur terecht bij Brand New Dreef. Er is muziek en dans. Zo treedt Marock&Roll op, de band van Overvechter en frontman Illias Boudellah.

De posters hangen in ieder geval al in de buurt van station Overvecht en als het goed is komen ze ook in de rest van de stad te hangen. Goed nieuws voor Utrecht: voor een leuk feestje moet je in Overvecht zijn.

Feest in Overvecht op 1 juni

Rijp voor de sloop, deze glinsterende platen op de gevel

Boudellah begon als hiphopper en vormde voor een schoolopdracht een cover rockband. Hij werd gegrepen door de Rock, bedacht de naam voor de band, en ging hard aan de slag. Marcok&Roll oogste al veel succes, zo won de band de muziekwedstrijden Clash of the Titans en Flavourland. Talent bleek dus volop aanwezig en bleef dan ook niet onopgemerkt want zo ze speelden op het bevrijdingsfestival. Lang werd geschaafd aan de debuutplaat Take a look in my World die in 2010 uitkwam. Een jaar later kwam de een officiële videoclip uit.

Advertenties

Over Wilde Inkt

Mijn naam is Simon de Wilde en ik ben verhalenverteller. Zoals elk mens ben ik dol op nieuwtjes en goede verhalen. Het mooie is dat elke organisatie/persoon of bedrijf, groot of klein, een uniek verhaal heeft. Ik help u dat verhaal te vertellen om uw zichtbaarheid bij potentiële klanten te vergroten. Wat is uw verhaal? Ik ben dit blog gestart met schrijven over de wijk Overvecht, waar ik nog altijd met veel plezier en trots woon. Inmiddels gaan de blogs ook over contentmarketing en verhalende journalistiek. Uiteraard blijf ik ook parels uit Overvecht publiceren. Meer weten? LinkedIn http://nl.linkedin.com/in/simondewilde Website http://wilde-inkt.nl
Dit bericht werd geplaatst in Overvecht en getagged met , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s