Proza in de De Oud Utrechter


Een tijdje terug had ik gekscherend een verhaal geschreven over de wijk Overvecht. Dit was mijn inzending voor de verhalenwedstrijd die werd georganiseerd in het kader van 50 jaar Overvecht. Ik heb er nooit meer iets van vernomen totdat ik het bij toeval weer tegenkwam. Het stond afgedrukt in de Oud Utrechter, een gratis krantje voor 50-plussers. Dat zie ik altijd bij de supermarkt liggen. Omdat de redactie 50 jaar Overvecht twee maal als thema koos zorgde mijn nieuwsgierigheid er voor dat het verhaal als een boemerang bij me terugkwam. Wat blijkt, het verhaal is doorgestuurd en zonder mijn medeweten afgedrukt in het nummer dat 31 mei verscheen. Toch is het vreemd een beetje gênant om een verhaal, dat geen puur journalistiek product is, terug te zien. Maar omdat het al afgedrukt zal ik het de lezers van de Dorpspomp niet onthouden.

Lees het verhaal in De Oud Utrechter week22utrecht_2011. (het staat op pagina twee en heeft als titel ‘Een ode aan Overvecht.)

Advertenties

Over Wilde Inkt

Mijn naam is Simon de Wilde en ik ben verhalenverteller. Zoals elk mens ben ik dol op nieuwtjes en goede verhalen. Het mooie is dat elke organisatie/persoon of bedrijf, groot of klein, een uniek verhaal heeft. Ik help u dat verhaal te vertellen om uw zichtbaarheid bij potentiële klanten te vergroten. Wat is uw verhaal? Ik ben dit blog gestart met schrijven over de wijk Overvecht, waar ik nog altijd met veel plezier en trots woon. Inmiddels gaan de blogs ook over contentmarketing en verhalende journalistiek. Uiteraard blijf ik ook parels uit Overvecht publiceren. Meer weten? LinkedIn http://nl.linkedin.com/in/simondewilde Website http://wilde-inkt.nl
Dit bericht werd geplaatst in Overvecht en getagged met , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s