Bonus wekt toorn consument


Dat banken staatssteun ontvingen om niet om te vallen tijdens de kredietcrisis is tot daar aan toe. Maar dat bankiers weer volop bonussen incasseren valt moeilijk te verkroppen, getuige onderstaande foto die ik gisteren nam in Overvecht.

De Nederlandse overheid heeft een dikke vinger in de pap bij onder andere ING en dat mag ook wel na een injectie van 10 miljard euro die de bank ontving. Inmiddels is daarvan al 7 miljard euro terugbetaald en is meer dan 2 miljard euro aan rente ontvangen. Ondanks de invloed van de overheid is er aan het bonussysteem weinig verandert en dat is een gemiste kans. Dat vindt degene die de tekst boven de pinautomaat kalkte vast ook.

Advertenties

Over Wilde Inkt

Mijn naam is Simon de Wilde en ik ben verhalenverteller. Zoals elk mens ben ik dol op nieuwtjes en goede verhalen. Het mooie is dat elke organisatie/persoon of bedrijf, groot of klein, een uniek verhaal heeft. Ik help u dat verhaal te vertellen om uw zichtbaarheid bij potentiële klanten te vergroten. Wat is uw verhaal? Ik ben dit blog gestart met schrijven over de wijk Overvecht, waar ik nog altijd met veel plezier en trots woon. Inmiddels gaan de blogs ook over contentmarketing en verhalende journalistiek. Uiteraard blijf ik ook parels uit Overvecht publiceren. Meer weten? LinkedIn http://nl.linkedin.com/in/simondewilde Website http://wilde-inkt.nl
Dit bericht werd geplaatst in Overvecht en getagged met , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s