Grondwater opgepompt in Overvecht


Aan de Neckardreef lag lange tijd een stuk bouwgrond braak. Nu gaat de bouw van start en wordt er grondwater weggepompt. Op de bouwplaats zijn ijzeren wanden in de grond gezet net zoals in Amsterdam bij het aanleggen van de Noord-Zuid lijn. Hoe het precies zit met het grondwater weet ik niet maar de buizen en pompen beginnen of eindigen bij Park de watertoren, ter hoogte van de Marnedreef. Ze lopen over de Moezeldreef naar de bouwplaats. Het ziet er intrigerend uit alsof er olie opgepompt wordt.

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

Advertenties

Over Wilde Inkt

Mijn naam is Simon de Wilde en ik ben verhalenverteller. Zoals elk mens ben ik dol op nieuwtjes en goede verhalen. Het mooie is dat elke organisatie/persoon of bedrijf, groot of klein, een uniek verhaal heeft. Ik help u dat verhaal te vertellen om uw zichtbaarheid bij potentiële klanten te vergroten. Wat is uw verhaal? Ik ben dit blog gestart met schrijven over de wijk Overvecht, waar ik nog altijd met veel plezier en trots woon. Inmiddels gaan de blogs ook over contentmarketing en verhalende journalistiek. Uiteraard blijf ik ook parels uit Overvecht publiceren. Meer weten? LinkedIn http://nl.linkedin.com/in/simondewilde Website http://wilde-inkt.nl
Dit bericht werd geplaatst in Overvecht en getagged met . Maak dit favoriet permalink.

2 reacties op Grondwater opgepompt in Overvecht

  1. Leuk artikel zo met de foto’s! Het lijkt er op dat grondwater geretourneerd wordt (terug in de grond gepompt in het park).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s