Pronken met ex-topmerken


Voor veel journalisten is het een vaste prik om even te kijken of toch die niet die gedroomde vacature online staat. Ik heb me voorgenomen om niet meer dagelijks te kijken, maar het blijkt toch de macht der gewoonte die wint. Mijn oog viel op een tijdelijke functie bij Reed Business en had als titel: leergierige journalist. Dat klinkt natuurlijk interessant maar als ik doorlees raak ik al mijn interesse kwijt. Wat wel grappig is dat zij hun paradepaardjes opsommen als ze zichzelf voorstellen:

“Mediabedrijf Reed Business is onderdeel van een van ’s werelds grootste uitgeefconcerns
Reed Elsevier. Met topmerken als Elsevier, FEM Business, Misset Horeca, Boerderij, Zibb en Totaljobs hebben we ijzersterke posities in vrijwel alle (business-to-business) sectoren van de Nederlandse economie. Bij Reed Business in Nederland werken 1.500 ambitieuze professionals in disciplines als (web)redactie, marketing, sales en IT. Zij dragen allemaal bij aan de verdere multimediale ontwikkeling van ons bedrijf. Een bedrijf waar durf, creativiteit en ondernemerschap hoog in het vaandel staan.”

Had u het al gelezen? Ze koketteren met zakenblad FEM Business, een leuk blad dat helaas op 1 januari 2010 werd opgedoekt. Het blad bleek niet op een rendabele manier te exploiteren. Ook topmerk Zibb is reeds ter ziele gegaan om dezelfde reden als FEM. Een sterk staaltje van pronken met ex-topmerken.

Advertenties

Over Wilde Inkt

Mijn naam is Simon de Wilde en ik ben verhalenverteller. Zoals elk mens ben ik dol op nieuwtjes en goede verhalen. Het mooie is dat elke organisatie/persoon of bedrijf, groot of klein, een uniek verhaal heeft. Ik help u dat verhaal te vertellen om uw zichtbaarheid bij potentiële klanten te vergroten. Wat is uw verhaal? Ik ben dit blog gestart met schrijven over de wijk Overvecht, waar ik nog altijd met veel plezier en trots woon. Inmiddels gaan de blogs ook over contentmarketing en verhalende journalistiek. Uiteraard blijf ik ook parels uit Overvecht publiceren. Meer weten? LinkedIn http://nl.linkedin.com/in/simondewilde Website http://wilde-inkt.nl
Dit bericht werd geplaatst in Overig en getagged met , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s