Scootmobiel te water in Overvecht


De foto hierboven is te vinden op de website www.regiomeppel.nl. Er staat een hele serie van de reddingsoperatie. Voor alle duidelijkheid, de persoon op de foto betreft niet een van de personen in de blogpost.

Woensdag kreeg de politie een melding binnen dat een man in een scootmobiel in Overvecht te water was geraakt. De 68-jarige man kon worden gered, nadat de hulpdiensten de exacte locatie hadden getraceerd. Eerder deze week raakte een vrouw met haar scootmobiel in Overvecht te water maar zij overleefde het niet ondanks verwoede reanimatiepogingen.

Hoe kan zoiets gebeuren vraag je je af? Zijn die mensen de eendjes aan het voeren en rijden ze dan net iets te ver het gras in richting de sloot? Of zijn ze aan het vissen en hebben ze een nogal grote vis aan de haak geslagen? Het is een tragische manier om aan je eind te komen. Verdronken in een sloot in Overvecht nadat je met je scootmobiel te water bent geraakt. Wellicht is het een idee om een soort grote airbag op de scootmobiel te monteren. Die klapt dan uit zodra je in het water belandt en kan dan dienst doen als reddingsvlot.

Over Wilde Inkt

Mijn naam is Simon de Wilde en ik ben verhalenverteller. Zoals elk mens ben ik dol op nieuwtjes en goede verhalen. Het mooie is dat elke organisatie/persoon of bedrijf, groot of klein, een uniek verhaal heeft. Ik help u dat verhaal te vertellen om uw zichtbaarheid bij potentiële klanten te vergroten. Wat is uw verhaal? Ik ben dit blog gestart met schrijven over de wijk Overvecht, waar ik nog altijd met veel plezier en trots woon. Inmiddels gaan de blogs ook over contentmarketing en verhalende journalistiek. Uiteraard blijf ik ook parels uit Overvecht publiceren. Meer weten? LinkedIn http://nl.linkedin.com/in/simondewilde Website http://wilde-inkt.nl
Dit bericht werd geplaatst in Overvecht en getagged met , . Maak dit favoriet permalink.

Een reactie op Scootmobiel te water in Overvecht

  1. Heb voor deze bestuurder een site gevonden waar ze een nieuwe scootmobiel kan bestellen. Mogelijk met grotere banden, dan blijft de scootmobiel drijven.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s