Seizoensconcert nummer twee


Dit is een foto van het eerste concert dat in 2011 plaats had.

Op zaterdag 21 april kunnen muziekliefhebbers weer terecht bij Station Overvecht voor een nieuwe editie van het Seizoensconcert. Het concert heeft dit maal een lokaal tintje omdat het kinderorkest van de Paulusschool samen met het kinderkoor van de Openbare Basisschool Tuindorp zal optreden. Ook is het Utrechtse straatorkest Tutti Saxi te horen. Het is het tweede concert van dit jaar en in totaal is het concert nummer vier.

Het evenement begint om 14.00 uur en duurt tot 15.00 uur. De toegang is gratis. Na afloop kan er koffie worden gedronken bij het net geopende Coffee Mania. Bekijk hier de uitnodiging.

Over Wilde Inkt

Mijn naam is Simon de Wilde en ik ben verhalenverteller. Zoals elk mens ben ik dol op nieuwtjes en goede verhalen. Het mooie is dat elke organisatie/persoon of bedrijf, groot of klein, een uniek verhaal heeft. Ik help u dat verhaal te vertellen om uw zichtbaarheid bij potentiële klanten te vergroten. Wat is uw verhaal? Ik ben dit blog gestart met schrijven over de wijk Overvecht, waar ik nog altijd met veel plezier en trots woon. Inmiddels gaan de blogs ook over contentmarketing en verhalende journalistiek. Uiteraard blijf ik ook parels uit Overvecht publiceren. Meer weten? LinkedIn http://nl.linkedin.com/in/simondewilde Website http://wilde-inkt.nl
Dit bericht werd geplaatst in Overvecht en getagged met , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s