Glazen overkoepeling Stefanus


De Stefanus is verbouwd en het resultaat mag er wezen. De zaal deed eerder meer denken aan een kerk dan aan een theater. Dat is niet zo vreemd want Cultuurhuis Stefanus was voorheen de Stefanuskerk waar twee kerkelijke gemeenschappen hun onderkomen hadden. Nu is het echt een theater geworden en de zaal voldoet aan alle eisen van deze tijd. Zo is de zaal onder meer het goed geïsoleerd zodat het geluid flink opgevoerd kan worden, leuk als je er een feestje of borrel wilt geven.
De zaal mag dan klaar zijn, de totale transformatie is nog niet af. Momenteel wordt gewerkt aan een glazen dak over de binnenplaats en er wordt een keuken geplaatst zodat er ook gekookt kan worden. Door het glazen dak ontstaat een foyer waar iets van een horecagelegenheid in gaat komen. Dat is aardig want in Overvecht is het aantal horecagelegenheden op een hand te tellen. Het is ook een mooie plek om een borrel te organiseren. Als je dan genoeg hebt van converseren kijk je gewoon omhoog naar de wolken terwijl je af en toe een slok van je drankje neemt. Maar niet te lang, anders krijg je last van je nek.
Op zes oktober wordt de (her)opening gevierd en is kunst, muziek, drank en dans voor bewoners uit de wijk en andere geïnteresseerden.

Advertenties

Over Wilde Inkt

Mijn naam is Simon de Wilde en ik ben verhalenverteller. Zoals elk mens ben ik dol op nieuwtjes en goede verhalen. Het mooie is dat elke organisatie/persoon of bedrijf, groot of klein, een uniek verhaal heeft. Ik help u dat verhaal te vertellen om uw zichtbaarheid bij potentiële klanten te vergroten. Wat is uw verhaal? Ik ben dit blog gestart met schrijven over de wijk Overvecht, waar ik nog altijd met veel plezier en trots woon. Inmiddels gaan de blogs ook over contentmarketing en verhalende journalistiek. Uiteraard blijf ik ook parels uit Overvecht publiceren. Meer weten? LinkedIn http://nl.linkedin.com/in/simondewilde Website http://wilde-inkt.nl
Dit bericht werd geplaatst in Overvecht en getagged met , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s