Burenhulp in Overvecht


Er was al Overvecht.nu, de digitale hang-out voor bewoners uit Overvecht, maar nu is er ook TijdvoorelkaarOvervecht.nl. Deze website heeft als doel om bewoners uit een wijk, in dit geval Overvecht, met elkaar in contact te laten komen. Een verschil met Overvecht.nu is dat dit specifiek draait om vrijwilligerswerk, burenhulp en andere initiatieven gericht op hulp. Zo staan er een oproep voor het onderhoud van een tuin en wie zin en tijd heeft en handig is met verf en kwast kan een paar deuren schilderen.

Op beide platformen zag ik een oproep waarin iemand werd gezocht die het hondje van een ouder echtpaar tijdelijk kan uitlaten. Inmiddels valt te lezen dat zich iemand uit de buurt heeft aangemeld om Coco uit te laten. Gelukkig maar want Coco zal inmiddels wel flink omhoog hebben gezeten.

Advertenties

Over Wilde Inkt

Mijn naam is Simon de Wilde en ik ben verhalenverteller. Zoals elk mens ben ik dol op nieuwtjes en goede verhalen. Het mooie is dat elke organisatie/persoon of bedrijf, groot of klein, een uniek verhaal heeft. Ik help u dat verhaal te vertellen om uw zichtbaarheid bij potentiële klanten te vergroten. Wat is uw verhaal? Ik ben dit blog gestart met schrijven over de wijk Overvecht, waar ik nog altijd met veel plezier en trots woon. Inmiddels gaan de blogs ook over contentmarketing en verhalende journalistiek. Uiteraard blijf ik ook parels uit Overvecht publiceren. Meer weten? LinkedIn http://nl.linkedin.com/in/simondewilde Website http://wilde-inkt.nl
Dit bericht werd geplaatst in Overvecht en getagged met , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s