Vreemde aanhanger


Deze diashow vereist JavaScript.

Mensen willen zich graag onderscheiden van de rest van de menselijke soort. Het is een hang naar uniciteit. Een eigen unieke identiteit door middel van een eigen kledingstijl, een lange baard of een gekke muts. Je kunt je ook onderscheiden met een aanhanger. Wie wil er nog met een standaard aanhangwagen achter zijn auto rijden als hij deze heeft gezien? Deze is echt uniek en ik moest hem direct fotograferen toen ik hem door Overvecht zag rijden.
Ik vermoed echter dat het hier iemand betreft die zich niet per se wil onderscheiden van de rest. Ik denk dat deze persoon zo verliefd is op zijn model auto dat hij van zijn oude exemplaar een aanhanger heeft laten maken. Ergens doet het denken aan een mislukte goochel truc. Wel doormidden gezaagd maar niet meer in een stuk te krijgen. Origineel is het wel. Ook heb ik nog een foto toegevoegd waaraan ik direct moest denken toen ik de aanhanger zag.

Over Wilde Inkt

Mijn naam is Simon de Wilde en ik ben verhalenverteller. Zoals elk mens ben ik dol op nieuwtjes en goede verhalen. Het mooie is dat elke organisatie/persoon of bedrijf, groot of klein, een uniek verhaal heeft. Ik help u dat verhaal te vertellen om uw zichtbaarheid bij potentiële klanten te vergroten. Wat is uw verhaal? Ik ben dit blog gestart met schrijven over de wijk Overvecht, waar ik nog altijd met veel plezier en trots woon. Inmiddels gaan de blogs ook over contentmarketing en verhalende journalistiek. Uiteraard blijf ik ook parels uit Overvecht publiceren. Meer weten? LinkedIn http://nl.linkedin.com/in/simondewilde Website http://wilde-inkt.nl
Dit bericht werd geplaatst in Overvecht en getagged met . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s