Kerstversiering


Het was eind oktober en toen zag ik in de buurt al dat de eerste kerstverlichting was opgehangen. En zoals dat tegenwoordig gaat blijft het niet bij een kerstster voor het raam, die uitgaat als de bewoners gaan slapen. Nee, het hele huis moet versiert met lichtslangen en wat al niet meer. En dan de hele nacht blijven branden. Amerikaanse toestanden. Helaas heb ik er geen foto van gemaakt op dat moment.

Inmiddels zie je her en der al weer de kerstversiering hangen en dat terwijl Sinterklaas pas vorig weekend aankwam. Grootwinkelcentrum Overvecht is dit jaar ook weer prachtig versiert met plastic hulst en lampjes. Ik herinner me dat ik daar ongeveer een jaar gelden ook al over blogde. Toen ik boodschappen ging doen werd versiering net opgehangen.

Maar goed. In Overvecht hangen natuurlijk prachtige kerstversieringen. Ook als je geen kerstfanaat bent zijn die versieringen fascinerend. Toch ken ik geen plek waar de mensen beter in kerstversieringen zijn dan in Ondiep. Wie tijd heeft moet maar een toertje maken. Je zult je ogen uitkijken. Deze foto is gemaakt door een vriend van me. De versiering is van zijn overbuurman.

Over Wilde Inkt

Mijn naam is Simon de Wilde en ik ben verhalenverteller. Zoals elk mens ben ik dol op nieuwtjes en goede verhalen. Het mooie is dat elke organisatie/persoon of bedrijf, groot of klein, een uniek verhaal heeft. Ik help u dat verhaal te vertellen om uw zichtbaarheid bij potentiële klanten te vergroten. Wat is uw verhaal? Ik ben dit blog gestart met schrijven over de wijk Overvecht, waar ik nog altijd met veel plezier en trots woon. Inmiddels gaan de blogs ook over contentmarketing en verhalende journalistiek. Uiteraard blijf ik ook parels uit Overvecht publiceren. Meer weten? LinkedIn http://nl.linkedin.com/in/simondewilde Website http://wilde-inkt.nl
Dit bericht werd geplaatst in Overvecht en getagged met . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s