Verbouwing station Overvecht


IMG_1862IMG_1861IMG_1860

De daad wordt bij het woord gevoegd. Op station Overvecht bouwt ProRail liften en dit gaat ten koste van de hellingbaan aan de Tuindorpzijde. Een paar weken terug hing er al een geel bordje met deze boodschap, maar sinds vorige week kun je ook echt niet meer gebruik maken van de hellingbaan. Die wordt nu vakkundig gesloopt door een flinke machine. Dat dit ook ongemakken oplevert bleek vandaag toen ik de trein pakte. Twee zuchtende grootouders die een kinderwagen de trap optilden. Normaal gesproken pakken die de hellingbaan, maar de lift is nog niet af.

Of de hellingbaan aan de Overvechtzijde er ook aan gaat? Ik weet het niet, maar het lijkt er vooralsnog niet op. De liften zijn pas in het najaar van 2013 gereed. Tot die tijd zullen mensen met kinderwagens zuchten en steunen.

Overigens lijkt het onverwoestbare station toch aan verval onderhevig. De vloer in de kuil is (wederom) opgebroken, waarschijnlijk omdat er een tijd terug een lekkage was. Het water stond tot de deur van de koffiezaak.

Advertenties

Over Wilde Inkt

Mijn naam is Simon de Wilde en ik ben verhalenverteller. Zoals elk mens ben ik dol op nieuwtjes en goede verhalen. Het mooie is dat elke organisatie/persoon of bedrijf, groot of klein, een uniek verhaal heeft. Ik help u dat verhaal te vertellen om uw zichtbaarheid bij potentiële klanten te vergroten. Wat is uw verhaal? Ik ben dit blog gestart met schrijven over de wijk Overvecht, waar ik nog altijd met veel plezier en trots woon. Inmiddels gaan de blogs ook over contentmarketing en verhalende journalistiek. Uiteraard blijf ik ook parels uit Overvecht publiceren. Meer weten? LinkedIn http://nl.linkedin.com/in/simondewilde Website http://wilde-inkt.nl
Dit bericht werd geplaatst in Overvecht en getagged met . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s