Crisis? Drink een pilsje


IMG_2204

Premier Mark Rutte vindt dat Nederlanders niet zo moeten somberen. Als iedere consument in zijn buidel tast voor een nieuwe auto of keuken dan gaat het vanzelf beter met de economie. Althans, dat is waarschijnlijk de redenatie van de heer Rutte. Persoonlijk vind ik dit een zwaktebod van de premier, want de onderliggende problemen in de huidige economische malaise zoals de arbeidsmarkt en woningmarkt los je daarmee natuurlijk niet op. Dat verdient een groter verhaal, een visie, en die heeft de heer Rutte niet.

De redenatie van de premier wordt aardig gevat in een graffiti die ik onlangs zag op een muur bij Grootwinkelcentrum Utrecht. Fuck fear, drink beer, staat er. Geen angst, maar consumeren. Dat veel consumenten er hard in koopkracht op achteruit gegaan zijn in de afgelopen jaren negeert de premier dan maar even voor het gemak. Maar een pilsje moet er toch afkunnen, lijkt me.

Over Wilde Inkt

Mijn naam is Simon de Wilde en ik ben verhalenverteller. Zoals elk mens ben ik dol op nieuwtjes en goede verhalen. Het mooie is dat elke organisatie/persoon of bedrijf, groot of klein, een uniek verhaal heeft. Ik help u dat verhaal te vertellen om uw zichtbaarheid bij potentiële klanten te vergroten. Wat is uw verhaal? Ik ben dit blog gestart met schrijven over de wijk Overvecht, waar ik nog altijd met veel plezier en trots woon. Inmiddels gaan de blogs ook over contentmarketing en verhalende journalistiek. Uiteraard blijf ik ook parels uit Overvecht publiceren. Meer weten? LinkedIn http://nl.linkedin.com/in/simondewilde Website http://wilde-inkt.nl
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized en getagged met , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s