Black magic in Overvecht


IMG_5162

“Ieder leven is soms moeilijk, maar problemen zijn om opgelost te worden. Liever vandaag dan morgen. Het is nooit te laat om hulp te vragen.” Wijze woorden van Professor Moussa. Op zijn kaartje dat van de week in mijn brievenbus lag, staat dat hij een professioneel medium is. Hij heeft al veel mensen geholpen. Mensen met problemen in de liefde, angsten, stoppen met alcohol en ja, wat eigenlijk niet al? Je kunt hem bellen op zijn mobiele nummer dat prominent op het stukje papier staat.

Bij het lezen ervan moet ik denken aan een artikel dat vorige week in de Volkskrant stond. Journalist Maarten Zeegers, woonachtig in een Haagse buurt, beschrijft in de reportage op hilarische wijze zijn zoektocht naar soortgelijke dubieuze geneesheren. Van Voodoo tot Black Magic en alles wat daartussen zit is er in Nederland te vinden. En dat voor slechts een paar honderd euro per behandeling. Deze kwakzalverij of vorm bijgeloof komt dus ook in Overvecht voor.

Advertenties

Over Wilde Inkt

Mijn naam is Simon de Wilde en ik ben verhalenverteller. Zoals elk mens ben ik dol op nieuwtjes en goede verhalen. Het mooie is dat elke organisatie/persoon of bedrijf, groot of klein, een uniek verhaal heeft. Ik help u dat verhaal te vertellen om uw zichtbaarheid bij potentiële klanten te vergroten. Wat is uw verhaal? Ik ben dit blog gestart met schrijven over de wijk Overvecht, waar ik nog altijd met veel plezier en trots woon. Inmiddels gaan de blogs ook over contentmarketing en verhalende journalistiek. Uiteraard blijf ik ook parels uit Overvecht publiceren. Meer weten? LinkedIn http://nl.linkedin.com/in/simondewilde Website http://wilde-inkt.nl
Dit bericht werd geplaatst in Overvecht en getagged met , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s