Raad de plek en win een Overvechtkwartet


IMG_2862

UPDATE: uit de goede inzendingen is de winnaar getrokken en deze heeft inmiddels het Overvecht Kwartetspel ontvangen.

Kunst omringd door een zee van rozen. Zoiets zie je best vaak in Overvecht. Maar waar is dit? Als je het weet, zet het dan NIET als reactie hieronder, maar stuur je antwoord vóór 22 juni naar info@wilde-inkt.nl. Onder de juiste antwoorden verloten we een Echt Overvecht kwartetspel. De winnaar mag een eigen Raad je plek posten.

Het kwartespel is te koop bij wijkbureau Overvecht en de Bruna in Shoppingcenter Overvecht. En natuurlijk bij Simon de Wilde zelf via info@wilde-inkt.nl Kijk hier voor meer info over het kwartet.

 

Advertenties

Over Wilde Inkt

Mijn naam is Simon de Wilde en ik ben verhalenverteller. Zoals elk mens ben ik dol op nieuwtjes en goede verhalen. Het mooie is dat elke organisatie/persoon of bedrijf, groot of klein, een uniek verhaal heeft. Ik help u dat verhaal te vertellen om uw zichtbaarheid bij potentiële klanten te vergroten. Wat is uw verhaal? Ik ben dit blog gestart met schrijven over de wijk Overvecht, waar ik nog altijd met veel plezier en trots woon. Inmiddels gaan de blogs ook over contentmarketing en verhalende journalistiek. Uiteraard blijf ik ook parels uit Overvecht publiceren. Meer weten? LinkedIn http://nl.linkedin.com/in/simondewilde Website http://wilde-inkt.nl
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s