Het origineelste zakengeschenk van Utrecht: Het Overvecht Kwartetspel. Ook leuk voor sinterklaas en kerst!


img_6080

Utrecht Overvecht, 18 november 2016 – Zoek niet langer verder naar een geschikt kerstcadeau voor je personeel, collega’s of zakenrelaties. Maak de mensen blij die belangrijk voor je zijn en geef ze het leukste kwartetspel van Overvecht en misschien wel van heel Utrecht. Grijp deze kans en koop een unieke ervaring: het Overvecht Kwartetspel.

Voor je het weet is het Kerstmis. En wat is er nu leuker om dit jaar met een origineel kerstcadeau te komen? Met het Overvecht Kwartetspel maak je geheid goede sier. Het Overvecht Kwartetspel is ‘made in Overvecht’ want het is ontwikkeld door Simon de Wilde van Wilde Inkt (linkje 1 invoegen). Door het cadeau te doen laat je zien dat je trots bent om als ondernemer of bedrijf vanuit de wijk te werken.

Collectors item
Er zijn al 1250 kwartetten verkocht. Het eerste exemplaar werd in ontvangst genomen door de burgemeester van Utrecht Jan van Zanen (bekijk hier een filmpje). Woningcorporatie Mitros doet de spelletjes cadeau aan nieuwe huurders in Overvecht en vluchtelingen in de noodopvang gaan er de Nederlandse taal mee leren. De gemeente Utrecht geeft ze cadeau aan vrijwilligers uit de wijk. En ook op basisschool Spoorzicht spelen ze er mee en ontdekken ze de meest bijzondere plekken en verhalen uit de wijk.

Superleuk cadeau
Het spel zet de wijk letterlijk op de kaart, omdat het 32 prachtige en veelal onbekende plekjes belicht. Wie het speelt, steekt er dus niet alleen wat van op, maar beleeft er ook een hoop plezier aan. Het Overvecht Kwartspel is ook buiten de feestdagen om ook leuk om weg te geven, bijvoorbeeld als welkomstgeschenk of als bedankje voor uw vrijwilligers

Prijzen kerstkwartetaanbieding
Wees er snel bij want op=op. Speciaal voor de feestdagen deze aanbieding:

1 kwartet                             =         8 euro

5 kwartetten                        =         7,50 euro per spel (37,50 euro)

10 kwartetten                     =         7 euro per spel (70 euro)

25 kwartetten                     =         6,5 euro per spel (162,50 euro)

50 kwartetten                     =         6 euro per spel (300 euro)

Vanaf 100 kwartetten         =         5 euro per spel (Alle prijzen zijn inclusief btw.)

Einde van dit bericht.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Simon de Wilde.
info@wilde-inkt.nl

Of kijk voor meer informatie op:
https://simondewilde.wordpress.com/het-overvecht-kwartetspel/

IMG_2818

 

Over Wilde Inkt

Mijn naam is Simon de Wilde en ik ben verhalenverteller. Zoals elk mens ben ik dol op nieuwtjes en goede verhalen. Het mooie is dat elke organisatie/persoon of bedrijf, groot of klein, een uniek verhaal heeft. Ik help u dat verhaal te vertellen om uw zichtbaarheid bij potentiële klanten te vergroten. Wat is uw verhaal? Ik ben dit blog gestart met schrijven over de wijk Overvecht, waar ik nog altijd met veel plezier en trots woon. Inmiddels gaan de blogs ook over contentmarketing en verhalende journalistiek. Uiteraard blijf ik ook parels uit Overvecht publiceren. Meer weten? LinkedIn http://nl.linkedin.com/in/simondewilde Website http://wilde-inkt.nl
Dit bericht werd geplaatst in Overvecht, Utrecht en getagged met , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s