Over Wilde Inkt/Contact

 

 

Wilde Inkt
Freelance (Bedrijfs)journalist ● Blogger ● Verhalenverteller ● Specialismen: Webredactie, Deskresearch en Contentmarketing.

Vanaf september 2010 ben ik zelf ondernemer met mijn eigen bedrijf: Wilde Inkt. Voor verschillende landelijke- en lokale media, zowel online als print, schrijf ik in klare taal over mijn specialiteiten: ondernemers, financiën/economie en personal finance. Ik deins niet terug voor een jaarverslag of abstracte en technische onderwerpen op vlak van pensioenen en verzekeren.

Interim klussen
Omdat ik als freelancer flexibel ben doe naast eigen projecten ook klussen op interim basis als (web)redacteur, blogger en tekstschrijver. op redacties en communicatieafdelingen. Dit gebeurt vaak via gespecialiseerde ‘detacheringsbureaus’ voor de communicatie en journalistiek. Zo heb ik een paar weken bij de NOS op de communicatieafdeling gewerkt als bedrijfsjournalist en webredacteur. En ik werkte als online redacteur voor ondernemersmagazine Sprout. Ook werk ik als onderaannemer voor communicatiebureaus, bijvoorbeeld voor LVB Networks.

Bureauzijde
Bij RedactiePartners (onderdeel FD Mediagroep) en Functioneel Wit/Mediatic heb ik werkervaring opgedaan projectleider. ABN Amro, ING, DNB, de Nationale Politie, AS Watson, Exact, Makro en Tata Steel zijn voorbeelden van bedrijven en organisaties die ik heb geholpen hun verhaal te vertellen. Van white paper tot blog tot online platform tot corporate magazine tot online jaarverslag tot advertorial tot infographic tot sponsered content, het zijn projecten waarbij het verhaal centraal staat. Als projectleider was ik verantwoordelijk voor het contact met de klant van creatie tot realisatie en bewaakte ik het budget en de deadlines.

 Voor meer informatie en contact:

Kijk op www.simondewilde.nl of www.wilde-inkt.nl

Mail naar: info@wilde-inkt.nl

Of bel 0641491862

Of bekijk mijn profiel op LinkedIn: https://nl.linkedin.com/in/simondewilde

Een reactie op Over Wilde Inkt/Contact

  1. Pingback: 2010 in retrospectief | Dorpspomp Overvecht

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s