Een dorpspomp


In de Breedstraat fietste ik donderdag zo maar langs deze prachtige (oude?) pomp. Ik ken het verhaal er achter natuurlijk niet en op dit moment heb ik ook geen tijd om het uit te zoeken. Feit is dat ik tegen de pomp aanknalde en snel een foto maakte. Waarom staat die pomp daar? En, was die vroeger echt in gebruik? Vragen die hopelijk later nog eens beantwoord worden.

De foto is speciaal voor alle lezers van mijn blog. Ik kan jullie verklappen dat het aantal bezoekers inmiddels de 1000 is gepasseerd. Dat is toch leuk omdat ik nog niet zo lang bezig ben. Ik blijf blogposts plaatsen opdat jullie blijven lezen. Deal!?

Over Wilde Inkt

Mijn naam is Simon de Wilde en ik ben verhalenverteller. Zoals elk mens ben ik dol op nieuwtjes en goede verhalen. Het mooie is dat elke organisatie/persoon of bedrijf, groot of klein, een uniek verhaal heeft. Ik help u dat verhaal te vertellen om uw zichtbaarheid bij potentiële klanten te vergroten. Wat is uw verhaal? Ik ben dit blog gestart met schrijven over de wijk Overvecht, waar ik nog altijd met veel plezier en trots woon. Inmiddels gaan de blogs ook over contentmarketing en verhalende journalistiek. Uiteraard blijf ik ook parels uit Overvecht publiceren. Meer weten? LinkedIn http://nl.linkedin.com/in/simondewilde Website http://wilde-inkt.nl
Dit bericht werd geplaatst in Utrecht en getagged met , , . Maak dit favoriet permalink.

2 reacties op Een dorpspomp

  1. Matthijs zegt:

    Wist je dat…
    Er op de Mariaplaats ook nog een staat.

  2. Pingback: Nog een Dorpspomp | Dorpspomp Overvecht

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s