Hapje vla


In your face. Hapje vla.

Wat je tijdens het joggen tegenkomt kun je op de gevoelige plaat vastleggen en het internet op slingeren. Hardstikke leuk.

Plaatjes en filmpjes van viezigheid, rariteiten en grappige zaken scoren nog altijd goed. Dat leerde ik deze week toen ik de naam Ben Huh leerde kennen op de Sprout Challenger Day waar ik verslag deed. Een Amerikaanse ondernemer die met zijn webistes http://icanhascheezburger.com/ meer dan 8.000.000 pageviews per dag haalt. Hoe die dat doet? Plaatjes van katten en filmpjes van falende mensen.

Over Wilde Inkt

Mijn naam is Simon de Wilde en ik ben verhalenverteller. Zoals elk mens ben ik dol op nieuwtjes en goede verhalen. Het mooie is dat elke organisatie/persoon of bedrijf, groot of klein, een uniek verhaal heeft. Ik help u dat verhaal te vertellen om uw zichtbaarheid bij potentiële klanten te vergroten. Wat is uw verhaal? Ik ben dit blog gestart met schrijven over de wijk Overvecht, waar ik nog altijd met veel plezier en trots woon. Inmiddels gaan de blogs ook over contentmarketing en verhalende journalistiek. Uiteraard blijf ik ook parels uit Overvecht publiceren. Meer weten? LinkedIn http://nl.linkedin.com/in/simondewilde Website http://wilde-inkt.nl
Dit bericht werd geplaatst in Overvecht en getagged met , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s